De bedste ting i livet er sjældent ting

Har du nogensinde bemærket dette for at være sandt?
De bedste ting i livet for mig er disse ting ikke er ting overhovedet. Mennesker og erfaringer gør den største mærke: en vidunderlig forholdet, tid sammen med familien eller en fantastisk ferie, der opholder sig i mit sind i år.
Det synes sjovt for mig, at vi bruger så meget tid på denne planet jagter “ting”, at vi mister fokus på hvad der betyder mest. Jeg mener, hvad er formålet med at have denne fantastiske nye hjem Hvis du sove i det helt alene? Eller køre den pæneste af biler, men er for syg til at tage det for en prøvetur?
Sidste uge var jeg heldig at møde en utrolig fyr ved navn David. Han er en af de rigeste mennesker, jeg nogensinde har mødt, og en af de rigeste fyre jeg har stødt på.
Hvad er forskellen du spørger? Nå, jeg har kendt mange velhavende mennesker (type med alle materielle midler du kunne forestille dig), og så jeg har mødt virkelig rige mennesker, der har én ting til fælles: de har balance.
David har alle monetære succes du nogensinde kunne forestille sig, men hvad gjorde ham særlig i mit øje er at han ikke var drevet af penge; Det var mere om hans relationer. Hans kone og børn mener de fleste ham inde. Han arbejder ud hver dag, ure sin kost, og her er den rigtige kicker, han er ligeglad med hvad andre folk tænker på ham. Selvom han har alle de penge, nogen kan ønske sig, har brug for, eller ønske, han drev et beskedent bil og bor i et beskedent hjem, for der er alt, hvad han siger, han virkelig behov.
David fortalte mig historier om hvordan “at holde med Jones” gjorde ham leve op til andres forventninger, og hvordan han nu vælger blot lever op til sine egne forventninger i stedet. Hvad en stor tænkte, huh? Det fik det fik mig til at tænke så godt, og at stille dette spørgsmål, jeg deler med dig nu:
Hvordan vil jeg leve mit liv anderledes, hvis jeg boede det kun for mig? Jeg mener, behøver jeg at vente, indtil jeg er velhavende, før jeg begynder at nyde de enkle fornøjelser, der omgiver mig hver dag?
Forestil dig den frihed, vi ville have, ikke forsøger at imponere andre end os selv. Forestil dig den frie tid, ville vi have i vores sind, drømmer om hvad inspirerer os… i stedet for at spilde tid forsøger at behage alle andre.
Jeg formoder lektionen at lære her er, at denne frihed kan være vores… og allerede eksisterer før os. Vi simpelthen nødt til at acceptere sin udfordring.
Udfordringen er dette: For en måned, gør en bevidst indsats for at gøre hvad behager dig. Være stolt af din succes (men ikke prale), tøj, der gør dig behagelig og glad, fjerne frygt til at danse, tage denne risiko, du har været i besiddelse tilbage, og uanset hvad du gør… Holde smilin’
Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, gratis, så længe bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen vil blive værdsat – send til: GregReid@AlwaysGood.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.