RRSP investerer fejl skal undgås

(NC)-så er du klar til at optrappe bidrag til din registrerede pensionering besparelser Plan (RRSP). Du er ivrige for skat og kompoundering vækst fordele. Du tror, du er på din vej til en salig, ubekymrede pensionering, højre? Måske. Men hvis du ikke tager sig tid til at lære om denne form for investering, du kan begå fejl, koste dig penge og bremse din evne til at bygge rigdom.
Joanna Saar, en Mississauga, Ontario-baserede finansielle rådgiver med CIBC Imperial Service og certificeret finansielle planner (FFP), steder, nogle af de mest almindelige fejl folk kan lave når du investerer i RRSPs.
Parkering dine penge på pengemarkederne. Når markederne er flygtige, flokkes investorer ofte til at kortsigtede investeringer opfattede sikkerhed. Folk parkere ofte”” deres kapital i en sikker lave højtydende investeringer såsom pengemarkedsforeninger indtil markederne slå sig ned. Men alt for ofte de vente alt for længe. “Det er din hårdt tjente efter skat indkomst,” forklarer Saar. “Du har afsat det for pensionering så hvorfor ikke få det til at virke for dig? Ved at investere i pengemarkederne, du give afkald på det potentielle afkast, som en veludviklet investeringsplan og diversificeret portefølje kan hjælpe levere.”
Investere i den nuværende investeringsforening ‘stjerner’. “Ofte folk vil se et produkt, der vandt fond årets sidste år eller de vil se en fond, der har modtaget god dækning i nyheden og de vil
investere baseret på en kortsigtet historie af ydeevne,”siger Saar. “Men hvis man ser på den efterfølgende ydelse af midler som disse, du vil se at det ikke er altid en god strategi. Faktisk kan klarer fonden ændre hvert år. En sikker måde at sikre du deltage i markedsvæksten er at opbygge en diversificeret portefølje, herunder midler med forskellige ledelsesformer, geografiske blander og aktivklasser.”
Ikke klistrer til din plan. Markedet har været op og ned i de seneste år, og dette gør folk meget følelsesladet med deres investeringer og nervøs om kortsigtede tab, siger Saar. Resultatet for nogle har været til “udbetaling” dårligt udføre gensidige fonde. “Hvis du er etableret en ordentlig, diversificeret plan når du investeret, det er vigtigt at holde sig til det selv gennem dips i markedet,” siger Saar. “Markedet kan få ujævn, men fordi RRSP er en langsigtet investering, du bør ride ud disse bump. Planen tegner sig for udsving, men skal stadig nå sit mål på lang sigt.” Investorer, der bidrager regelmæssigt til deres plan er mindre påvirkede af udsving på markedet og kan drage fordel af en investeringsstrategi, kaldet dollar omkostninger Gennemsnitsberegnings.
For at undgå at falde i disse og andre RRSP investerer fælder, er det vigtigt at tage sig tid til at udvikle en god finansieringsplan. Uanset om du bruger en finansiel rådgiver eller investere på din egen, planlægning og forskning er afgørende for at skabe en vellykket RRSP strategi for på lang sigt.
Denne artikel er bestemt til at give generelle oplysninger og skal ikke opfattes som specifik rådgivning. Denne artikel gælder ikke i Quebec.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.